вівторок, 23 червня 2009 р.

ПОГОДА ШОКУВАЛА ТЕРНОПІЛЬ











 Сьогодні зранку в м.Тернопіль погода показала свою міць. В районі "універсаму" після дуже сильної грози рух транспорту був ускладнений. Це було викликано тим, що після дощу затопило дорогу і частково тротуар.

 Як бачимо на фото, дренажна система міста на цьому відрізку вулиці не справилася з потоком води, що накопичилась під час зливи, на що, тепер, повинні звернути увагу комунальники.

 Оскільки "потоп" стався в час "пік", то багато людей не змогли вчасно потрапити до місця своєї роботи.

 Тролейбусники не ризикнули взяти участь у "запливі", тому їхній маршрут закінчувався саме там. А от маршрутчики не відмовились від свого прибутку, вони максимально можливо "талували" пасажирів у салони своїх автобусів і долали водяну перешкоду. Не всі водії автівок наважувались проїхати через утворене на дорозі "озеро". Одні сміло проходили його, а дехто й "потопав". 

Героєм Дня можна назвати сміливця, що відважився подолати наслідки стихії на своєму ровері(фото1). Він довів, що йому "море по коліна" і, не обминаючи водяну перешкоду, проїхав-проплив дистанцію, чим заслужив бурхливих оплесків від стоячої збоку публіки.

Фото надав: Kislotnyk

Немає коментарів:

Дописати коментар